2010.10.24.
23:16

Írta: misspipő

The shoe gallery

 Van egy hely Londonban, ahova minden cipő imádónak, de tovább megyek, minden magára valamit adó nőnek el kell látogatnia. Ez pedig a Selfridges&Co Shoe gallery részlege. Két hete jártam Londonban és az Oxford Street-en sétálva a Selfridges mindig ultra design kirakat most nagy örömömre csupa cipővel volt tele, hirdetve új részlegüket, a cipő galériát. A kirakatok meglejtősen extravagánsak, de a galéria maga abszolút lenyűgöző. Óriási termek, cipő mindenütt. A középkategóriás márkák a terem közepén kaptak helyet, míg az igai design cipők, mint Jimmy Choo, Louboutin, Dior, Prada, Channel az oldalsó fülkékben. Minden gyártónak a saját stílusában kihalkított gyönyörű részlege van, amelyek már önmagukban műremekek. 

www.selfridges.com/en/staticpage/sg/explore

Próbáltam sok-sok képet készíteni, de sajnos a legtöbb helyen nem engedték, azért igyekeztem, de további képeket a hivatalos oldalon találtok. 

Személyes kedvencemmé a próbálásra kijelölt székek váltak. :) 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cipello.blog.hu/api/trackback/id/tr592396367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása